Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

A Karcher márkanév már önmagában garancia, és most itt a Karcher webáruház!

A háztartási és ipari gépeket gyártó cég kiváló termékei és alkatrészei a Karcher webáruház oldalán is láthatóvá és elérhetővé válnak az érdeklődők számára.

Az elektronikus kereskedelem azoknak az olvasóknak és érdeklődőknek válik főként a javukra, akik tudatosan döntenek a mellett, hogy kevesebb időt, erőt, és figyelmet szeretnének eltékozolni. Azok számára, akik a konkrét elképzeléseik mellett tájékozottak abban, hogy milyen egyszerű módon tudnak kényelmesen válogatni. És főként azoknak, akik már legalább egyszer megtapasztalták mindennek az előnyét! Ha eddig nem volt erre lehetősége, most jó lehet az alkalom.

Ezeket a feladatokat azokban a helyzetekben is elvégezheti, amikor várakoznia kell, amikor dugóba kerül, amikor valahol éppen sorban áll, és a sor alig halad. Örülünk, hogy a Karcher webáruház oldalán van. Biztosíthatjuk, hogy itt és most éppen időt, erőt és figyelmet spórol. Nézze: a termékek az otthoni és a kerti igények széles palettáján megválaszthatóak, sőt az ipari kínálat is bő választékkal jelentkezik a Karcher webáruház oldalán. A magasnyomású mosók, kárpittisztítók, porszívók és gőzporszívók is képpel illusztrálva jelennek meg oldalunkon, nem árulunk zsákba macskát, az adatok elérhetőek.

Kedvére nézegetheti a kedves Vásárló az ipari termékeknél a hideg vizes, melegvizes mosóberendezéseket, padlótisztítókat, szőnyeg és kárpittisztítókat, gőztisztítókat, seprőgépeket és a többi termékünket az alkatrészekkel egyetemben. A Németországból importált gyári minőségű alkatrészek és tartozékok a legtöbb géptípushoz használhatóak, amelyek a professzionális tisztítástechnológiára készültek. A Karcher webáruház oldalán könnyedén a „Kosárba” dobhatja az Ön által kiválasztott darabot, amihez annyit kell csak tennie, hogy oldalunkra regisztrál, sőt még regisztráció nélkül is vásárolhat szállítási- és számlázási címének megadásával.

Egyetlen munkanapon belül megtörténik a rendelések feldolgozása, és a szállítás időpontjáról e-mailben értesítjük a vásárlót. A kiszállítási munkaidő a megrendelést követő öt munkanap. Termékeink természetesen garanciálisak így is, és szívesen válaszolunk minden kedves érdeklődő ügyfelünknek, és leendő ügyfelünknek egyaránt. Keressenek minket e-mailben info@mobilmaster.hu és telefonon: 06-30 9613440.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír