Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

A Karcher porszívó típusai

Szerencsére ma már számtalan elektromos berendezés segít nekünk tisztán tartani a lakást és elvégezni a ház körüli teendőnket.

Így több idő jut a pihenésre és a szórakozásra. A Karcher porszívó minden háziasszony álma. A kiváló szívóteljesítménnyel rendelkező készülék könnyen megszabadít a makacs szennyeződésektől is. Így megerőltető munka nélkül lesz tiszta a padló és a szőnyeg egyaránt. A Karcher porszívó több típusa közül is válogathatnak a webáruházunk vásárlói.

A hagyományos szárazporszívó mellett a nedves-száraz porszívó is megtalálható, amely a száraz piszok mellett a nedves szennyeződésektől is megszabadít, szűrőcsere nélkül. Ugyanakkor igen kedvelt termék a gőzporszívó is. Ez ugyanis a forró gőz segítségével képes eltüntetni a leszáradt szennyeződéseket is a padlóról, valamint a szőnyeg szöveteibe is behatol, és alaposabb tisztítást végezhetünk ezáltal.

A gőzporszívó használatával nem csak a kosztól, de a kellemetlen szagoktól is megszabadulhatunk. A Karcher porszívó egyes modelljeihez autós tartozékok is járnak, így nem csak a lakást lehet vele tisztán tartani, hanem a személygépkocsit is. A Karcher porszívók jellemzői még a rendkívüli hatékonyság mellett az energiatakarékosság, a megbízhatóság és a tartósság is. A német gyártmányú elektromos berendezések segítségével otthonában mindig ragyogó tisztaság fog uralkodni. Mindezt úgy érheti el, hogy meg sem kell erőltetnie magát a takarításban, hiszen a Karcher porszívó használata roppant egyszerű és kényelmes. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az ideális berendezést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír