Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

A melegvizes mosó!

Ipari és lakossági használatra is előnyösek a nagynyomású melegvizes mosó berendezések, a Karcher piacvezető termékei. Igen, a melegvizes mosó egyszerűen használható, és magas kezelési komfortot kínál. Innovatív technológiájának hála egy gomb által irányítható felhasználóbarát készülék.

Mit vegyen figyelembe, ha választani szeretne a melegvizes mosó kínálatunkból? Például, hogy mire szeretné használni? Járműtisztításra, készülék- és géptisztításra, műhelytisztításra, külső területek tisztítására, töltőállomás-tisztításra, homlokzattisztításra, uszodatisztításra, sportcsarnok tisztítására, vagy gyártó rendszerek tisztítására. 

A magasnyomású melegvizes mosó környezetkímélő és gazdaságos, ezt az egyedülálló ECO fokozat garantálja. Előnyei, hogy a soft rezgéscsillapító rendszere (SDS) kiegyenlíti a rezgéseket és a kiugró nyomáskülönbséget a magasnyomású rendszerben. A nagy vízszűrő védi a szivattyút a károsodástól. Kiváló mobilitási lehetőséget biztosítanak a nagy gumírozott kerekek és vezetőgörgő. Nagy, beépített rakodófelület van a készüléken, és beépített mélyedés, ami a lépcsőkön való szállítás esetén jelent sokkal nagyobb könnyebbséget. A termékek szerviz-barátak: egyszerű hozzáférést biztosítanak a különböző alkatrészekhez, ami megkönnyíti azok karbantartását, esetleges cserélhetőségét. 

Ha egy ilyenre esik a választása, higgye el, megelégedéssel és örömmel fog dolgozni a Karcher melegvizes mosó termékünkkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír