Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

Egészségtudatosság és környezettudatosság = Karcher?

Halott-e már arról, hogy a Kärcher milyen megbízhatóan minőséges világmárka?

A Kärcher gyökerei 1924-be nyúlnak. A már több évtizede sikeresen fennálló cég a tisztítási technológia világpiaci vezetője. Nem véletlenül, hiszen folyamatosan figyelembe veszi ügyfelei igényét, és egyik legfontosabb tényezője az innováció. A nevéhez kétszázhatvan szabadalom társul, ezért is biztosak lehetünk benne, hogy a termékfejlesztés kiemelt szerepet kap náluk. 

A Kärcher letette a világpiac asztalára azt a bizonyítékot, aminek most Ön is élvezheti az előnyeit. Ha terméket vásárol, hamarosan a kezében tapinthatja, és eredményeiben puszta szemmel gyönyörködhet majd. Ne gondolja, hogy itt egyszerű tisztítógépekről van szó! A Kärcher termékei nagyon széles spektrumon szolgálnak. Legyen szó öntözőkről, szivattyúkról, porszívókról, gőztisztítókról. Sokféle magasnyomású mosót találhat itt a kedves Böngésző.  

A Kärcher környezettudatos, mert komoly felelősséget vállal a cége és környezetvédelme iránt. A Kärcher kiváló, mert megbízható színvonalon és minőségben, precízen dolgozik. A Kärcher kultúrát támogató, mert a New York-i szabadságszobor és a Rio de Janeiro-i krisztusszobor tisztán tartását is vállalta. A Kärcher külön letölthető katalógusokból tájékoztatja az érdeklődőt ipari és háztartási területen egyaránt. Itthon szaktanácsadók segítenek a megfelelő termék kiválasztásában Önnek. 

Ezek a hidrotechnológiás készülékek lehetnek akár háztartási gépek, kerti munkálatokhoz szükséges gépek, járműtisztító rendszerek, ipari vagy nagyipari berendezéseket tisztítók, ipari tisztítószerek és tartozékok, vagy manuális tisztítóeszközök, stb. Ezek  a Kärchershopban elérhetőek Önöknek. A tisztítási feladatokat precízen, gazdaságosan és környezetkímélő módon végezhetik el a felhasználók. És ami nem mindegy: mindezt vegyszermentesen teszi! 

Fontos neki a vásárló egészsége és lelki nyugalma, ezért minden kedves vevőjének két év garanciát biztosít, minden egyes háztartási készülékre vonatkozóan. Nyílt, partneri beszélgetést folytat az ügyfeleivel, a rendelkezésre álló tapasztalatot és tárgyi tudást célirányosan felhasználja az aktív információcsere segítségével. Egy hosszútávon is megtérülő befektetés, ami a használat minden pillanatában megmutatja ragyogóan élvezhető eredményeit. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír