Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

Száraz-nedves porszívók

Találkoztál már az igazán erős, brutális teljesítményű ipari száraz-nedves porszívókkal?

Ha nem, akkor olvass tovább és ismerd meg őket.

Íme, az 5 kategória, ami lefed minden porszívózással kapcsolatos feladatot:

Tact-, Ap-, Standard kategória, Biztonsági vákuumos rendszerek, Speciális porszívók

Ezekkel a készülékekkel, a nagy mennyiségű folyadéktól kezdve a közepesen finom poron át, az egészségre ártalmas kategóriába tartozó porig, felhasználási területtől függetlenül mindenre hatékony megoldást nyújtunk.

Rendezés:
Masszív, tartós és erős szívóhatás: az NT 30/1 Tact nedves és száraz porszívó, innovatív Tact szűrőtisztító rendszerrel, 30 literes tartállyal, szerszámtartóval és fém gördülőkerekekkel.
Raktáron
259.300 Ft

Az NT 27/1 nedves/száraz porszívó profi használatra. Rendkívül kompakt készülék sokféle és hasznos tartozékokkal.

Raktáron
105.601 Ft
NT 30/1 Ap L készülékünk egy kompakt, közepes méretű nedves-/szárazporszívó, kimagasló szívóteljesítménnyel, minőségi és hosszú élettartamú alkatrészekkel és sokoldalú felszereltséggel.
Raktáron
192.100 Ft
A mesterek kedvence a nedves/száraz porszívók között: Kärcher NT 30/1 Tact Te elektromos kimenettel (automatikus be-/kikapcsolás) és Tact szűrőtisztító rendszerrel a megszakítás nélküli tisztításhoz.
Raktáron
306.300 Ft
A Kärcher Tact² új csúcskategóriás professzionális száraz-nedves porszívója. Az egyedülálló Tact² rendszer a majdnem végtelen porszívásért mindig állandó szívóerővel rendelkezik.Ehhez tartozik a teljes antisztatikus csomag és a 4 méteres szívótömlő.
Raktáron
605.800 Ft