Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek a szolgáltatásunk biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt talál.
Termékek Menü

Mi is az a homokfúvás, mire jó a homokszóró?

Ha kültéri szennyeződésekről van szó, legyen az kő vagy tégla felületen, akkor a réteg eltávolítására való a homokszóró! Önnek mire lenne szüksége?

Ha tapintani szeretné kerítésnek finom faanyagát, vagy faházát látná újdonsült szépségében. Ha rettenetesen zavarja a piszkos látványt mutató szmogfüstös házfal, vagy egyszerűen csak szeretné megélni az újonnan elkészített téglaháza frissességét…Ha koszt, kormot, szmogfüstöt, mohát, festék,- vagy anyagmaradványokat, rozsdát szeretne eltüntetni, akkor kifejezetten ajánlatos a Karcher homokszóró választása

Használhatja felület koptatására, antikolásra és dekorációs célra is. A fa felületek tisztítása, festékeltávolítása és antikolása szintén szóba jöhet a homokszóró kapcsán. A bevonatolást megelőző felületérdesítés céljából szintén használható. Nagy előnye, hogy jól tapadó érdes felületet eredményez, és nem hagy maga után a későbbi felületbevonást befolyásoló vegyi anyagot. 

Mivel a homokszórás viszonylag magas kockázati tényezőkkel járó, magas költségvetésű tevékenység, ezért jó, ha a kockázatot a minimálisra csökkentjük. Ezért a legjobb, ha ipari volumenű teljesítményt nyújtó berendezésekben gondolkodik, és a Karcher homokszóró terméket választja, a gyártói utasítások alkalmazása mellett. A piacvezető Karcher termékválasztékai között kapható ipari homokszóró, és homokszóró készlet egyaránt. Tekintse meg az ipari homokszóróhoz való fúvókakészletünket is. 

A Karcher a garantált minőség mellett vevőorientált szervizt is biztosít, takarítási kérdésekben és vásárlási döntésben is segítségére van. Válassza ki az igényeire szabott terméket, vagy hívja telefonos kapcsolatunkat, és még tisztább képet nyújtunk Önnek!

Zsíros, ragadós, piszkos, és szemlátomást taszító? Lerakódások óriási felületeken? Látványra szemet szúr, de kézzel foghatóan fejfájást is okozna! Szerencse, hogy a huszonegyedik században vagyunk, és mindezt nem kézzel kell elvégeznünk! Nyugodtan moshatjuk kezeinket, mert mindezt elvégzi helyettük: a melegvizes mosó.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír